«Львівтеплоенерго» не подає опалення лише 12-м будинкам

10:10 13 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У комунальному підприємстві «Львівтеплоенерго» запевнили: «Станом сьогодні на ранок відновлено подачу опалення до 1612 житлових будинків із 1624. Без опалення залишається 12 будинків, які знаходяться на обслуговуванні підприємства».

У комунальному підприємстві «Львівтеплоенерго» повідомили також у п’ятницю, 13 жовтня: «Причини відсутності теплопостачання в будинках: відмова споживача, відсутність акту готовності, пориви у внутрішньобудинковій системі, ремонтні роботи у внутрішньобудинковій системі та об’єктах теплопостачання».
Про це поінформували в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Залізничнетеплоенерго» відновило подачу опалення до усіх житлових будинків Залізничного району. У Галицькому районі із 71 будинку опалення отримує 69 споживачів. Без опалення – два будинки. Будинок №10 на вулиці Дрогобича, не отримує опалення через відмову споживача. Будинки №№20/22 на вулиці Гнатюка не отримують опалення через ремонтні роботи в будинку».
«У Личаківському районі із 200 будинків опалення отримує 199 споживачів. Без опалення через відсутність акту готовності будинку до зими – будинок №5 на площі Соборній. У Винниках опалення не отримує через пориви у внутрішньобудинковій системі опалення будинок №3 на вулиці Кільцевій», – поінформували також у міськраді.
«У Сихівському районі із 583 будинків опалення отримує 577 споживачів. Без опалення – шість будинків. Зокрема, будинки №107, на вулиці Стрийській, №20 на вулиці Скорини й №32 на вулиці Мишуги, не отримують опалення через пориви у внутрішньобудинковій системі опалення. Будинки №253 та №253г на вулиці Зеленій не отримують опалення з технічних причин. Будинок №43 на вулиці Мирного не отримує опалення через відсутність акту готовності будинку до зими», – повідомили також у міськраді.
«У Франківському районі із 413 будинків опалення отримують усі 413 споживачів.
У Шевченківському районі із 346 будинків опалення подається до усіх 346 споживачів.
Як повідомили у ЛКП «Залізничнетеплоенерго», у Залізничному районі опалення відновлено до усіх споживачів підприємства – це 525 будинків. Однак є кілька будинків ЖБК, ОСББ, які тимчасово відмовилися приймати тепло», – запевнили також у міськраді.
Тепловики пояснили: «Ми забезпечуємо подачу опалення до будинку. Натомість мешканці будинку можуть самі приймати рішення чи приймати тепло. Тому, якщо у якомусь будинку тепла немає, то мешканці, в першу чергу, повинні звернутися до балансоутримувача і з’ясувати причину відсутності. Також, якщо в одній кімнаті батарея гріє, а в іншій ні – теж потрібно звертатися до балансоутримувача, адже тепло до будинку подається, а є проблеми у внутрішньобудинковій системі».
Про це повідомили сьогодні, 13 жовтня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів