«Львівтеплоенерго» наразі не відновлюватиме подачу опалення, бо й без нього тепло

17:25 28 жовтня 2013 р.

Фото до новини


Фото: radiosvoboda.org

Про це інформує сьогодні, 28 жовтня, прес-служба міської ради.

Як повідомили їй у «Львівтеплоенерго», подачу опалення до споживачів категорії населення, зважаючи, що температура зовнішнього повітря й надалі триматиметься більше 10 градусів, поки що не відновлюватимуть. Натомість до бюджетних установ опалення подається відповідно до їхніх листів-звернень.

Стосовно ж оплати за теплопостачання у жовтні, то, зважаючи на часте призупинення подачі тепла, нарахування будуть меншими. У «Львівтеплоенерго» зазначили з цього приводу:

«Приблизно 80% споживачів категорії населення мають лічильники у будинках. Вони оплачують згідно з показами лічильника та мають можливість корегувати подачу тепла, якщо вважають це за доцільне.

Тим споживачам, які не мають лічильників, нарахування проводиться відповідно до розробленої методики розрахунку опалення для безоблікових об’єктів, затвердженої на державному рівні. У формулі, за якою визначаються нарахування на будинок за отримане теплопостачання, враховується температура зовнішнього повітря. Якщо на вулиці тепло, то нарахування будуть меншими».

Як повідомляв «ЩЛ», за підрахунками голова Асоціації енергоаудиторів Андрія Цибулька, впродовж нинішнього опалювального сезону мешканці Львівської області переплатять за тепло близько 2,71 млрд. грн.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів