«Львівспецкомунтранс» встановить підземні контейнерні майданчики для збору ТПВ

17:00 14 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Виконавчий комітет Львівської міської ради ухвалив у п’ятницю, 14 червня, рішення «Про влаштування підземного контейнерного майданчика для збору побутових відходів».

Про це повідомили в п’ятницю, 14 червня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Новий підземний контейнерний майданчик встановить на вулиці Ранковій власним коштом ЛКП «Транспортна фірма «Львівспецкомунтранс».

Очільник департаменту Львівської міської ради з питань поводження з відходами Сергій Сало зазначив: «З метою покращання естетичного вигляду контейнерів, якості надання послуг з вивезення побутових відходів, санітарного стану та благоустрою Львова виконавчий комітет погодив влаштувати на території Залізничного району Львова новий підземний контейнерний майданчик для збору побутових відходів на вулиці Ранковій (навпроти будинку №49), з використанням підземних контейнерів замість існуючого контейнерного майданчика на вулиці Ранковій. Відповідно, ЛКП «Транспортна фірма „Львівспецкомунтранс» спільно із Залізничною районною адміністрацією мають забезпечити влаштування та обслуговування підземного контейнерного майданчика для збору побутових відходів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів