Львівських поліціянтів тренують турецькі

17:10 2 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Чотири командири рот патрульної поліції Львова проходять навчання в Туреччині у тренерів поліцейської академії Анкари

Про це повідомили сьогодні, 2 грудня, в патрульній поліції Львова, де також конкретизували, що чотири командири рот патрульної поліції Львова із різних батальйонів поїхали до Туреччини удосконалювати тактичні навики, які необхідні у їхній роботі. Їх навчання проводять тренери з поліцейської академії Анкари.

Зокрема, командири рот вивчатимуть упродовж місяця тактику спілкування з порушником, як правильно поводитися при загрозі нападу на поліцейського, дії при масових заворушеннях. Турецькі колеги поділяться досвідом затримання порушників та їх супровід без кайданок у відділи поліції.

Неабиякий акцент у навчанні зроблять на синхронній роботі напарників за принципом контакт-прикриття. Шестигодинні заняття із жорсткою дисципліною та неабияким навантаженням. Це вже втретє Управління патрульної поліції Львова делегує своїх представників на навчання у Туреччину.

Про це повідомили сьогодні, 2 грудня, на сторінці патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фоторепортаж з навчань командирів рот.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів