Львівський Центр бездомних потребує теплого одягу

15:54 14 листопада 2016 р.

Центр обліку і нічного перебування бездомних громадян на вулиці Кирилівській, 3а у Львові

Центр обліку і нічного перебування бездомних громадян на вулиці Кирилівській, 3а у Львові
Фото: niceplace.com.ua

На вулиці Кирилівській просять небайдужих допомогти.

У прес-службі Львівської міськради повідомили сьогодні, 14 листопада,  що Центр обліку та нічного перебування бездомних на вулиці Кирилівській, 3а, змінив у зв’язку з негодою, графік роботи – тепер уже й  вдень там діє пункт обігріву, де всі, хто потребують, можуть отримати гарячий чай, харчі швидкого приготування та одяг. Як зазначають в Центрі, бракує теплого одягу та взуття, в основному, чоловічого. Усіх небайдужих просять допомогти.

Керівник Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян Олександр Бородін повідомив: «У ці дні негоди в Центрі ночували по 40-45 осіб. Вдень у Центрі діє пункт обігріву, де можна отримати гарячий чай, харчі швидкого приготування, одяг та взуття. Зараз нам особливо не вистарчає теплого чоловічого одягу та взуття. Якщо хтось може допомогти, то просимо теплі речі приносити у Центр на вул Кирилівську, 3а». 

У прес-службі Львівської міськради також нагадали, що Центр обліку та нічного перебування бездомних осіб є бюджетною установою управління соціального захисту ЛМР. Відповідно до своїх завдань, він веде первинний облік бездомних громадян, видає посвідчення про взяття на облік і тимчасову реєстрацію, здійснює соціальне патрулювання, надає інформаційні, правові та консультаційні послуги, сприяє у відновленні документів, майнових і житлових прав. Графік роботи: з 09:00 до 18:00 з понеділка до п’ятниці.

Також при Центрі діє відділення нічного перебування безпритульних громадян, де особи, які звернулись, можуть отримати нічліг, санітарно-гігієнічні послуги, першу медичну допомогу та інші послуги. Воно працює щоденно з 20:00 до 08:00. Телефон гарячої лінії Центру – 233 10 49. Е-mail: centrobliku@ukr.net.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів