Львівський екс-беркутівець, який трощив автомобілі майданівців, намагається поновитися на службі (відео)

11:44 17 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської організації «Дорожній Контроль Львів» в інтернет-мережі «Facebook»

Як повідомили у вівторок у громадській організації «Дорожній Контроль Львів», екс-беркутівцю, котрий трощив автомобілі майданівців, вдалося виграти суд першої інстанції щодо свого звільнення.


Відео: roadcontrol

На сторінці громадської організації «Дорожній Контроль Львів» в інтернет-мережі «Facebook» повідомили сьогодні, 17 березня:

«Ми отримали інформацію, що львівський беркутівець, який трощив автомобілі автомайданівців, зараз намагається поновитися на службі через суд. На сьогоднішній день йому вдалося виграти суд першої інстанції щодо свого звільнення.

Сподіваємося, що прокуратура в терміни подасть апеляцію на це рішення. Не виключаємо, що беркутівець може вимагати матеріальну компенсацію за весь період, з моменту коли він був відсторонений від служби в МВС.

Нагадаємо, що період Євромайдану, частина беркутівців за додаткову фінансову винагороду, посуті виконувала покладені на них завдання, як «приватні найманці». У основні функції таких найманців входило – переслідувати та репресувати майданівців. Одним з таких найманців, виявився і львівський беркутівець, якщо активісти упізнали на одному з відео, де беркутівці трощили автомобілі Автомайдану».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів