Львівський благодійний фонд «Горіховий дім» отримав нове приміщення

14:24 2 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: 24tv.ua

Центр інтегральної опіки для жінок орендуватиме приміщення в будинку №90 на вулиці Личаківській упродовж трьох років.

У прес-службі Львівської міськради повідомили сьогодні, 2 грудня, що благодійна організація «Фонд Горіховий дім», у якому розташовується центр інтегральної опіки для жінок, котрий опинився у кризовій ситуації, отримав нове приміщення – в будинку №90 на вулиці Личаківській. Відповідне рішення підтримали депутати ЛМР під час сесії 1 грудня.

Приміщення площею 149 квадратних метрів (підвал та перший поверх) благодійній організації отримав в оренду на три роки. Засновник Центру та співзасновник «Фонду Горіховий дім» Юрій Лопатинський зазначив, що будинок №90 на Личаківській буде, перш за все, тим місцем, куди може звернутися жінка, яка має ризик опинитися на вулиці. 

«У будинку буде можливість тимчасово розмістити від шістьох до 12 жінок у п’яти-шести невеликих кімнатах – повідомив також Юрій Лопатинський. – частину підвальних приміщень ми хочемо обладнати як відкритий простір з вільним доступом для громади міста. Такий підхід ми застосовували у попередньому закладі і переконані, що він є основоположним у нашій роботі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів