Львівського Хатіко насправді кличуть Сірком: господарі знайшли собаку, який всю ніч сторожив речі господаря

17:12 7 лютого 2021 р.

Фото до новини

Собака, який цілу ніч з 5-го на 6-те лютого на вулиці Князя Романа охороняв речі господаря, якого забрала швидка, сьогодні повернувся в родину.

Про це повідомлено у Фейсбуці, пише DailyLviv: "Зворушлива історія про вірного друга. Вихідні пройшли в пошуках господаря, собачки, якого назвали «Львівський Хатіко». Господар, впав і розбив голову, з зупинки Князя Романа його госпіталізувала швидка. А вірний друг лишився чекати на зупинці та оберігати речі- нікого не підпускаючи до них.

Зранку собачку забрали ЛКП Лев.  Далі метою було знайти господаря. 

Повно дзвінків у лікарню швидкої допомоги - безрезультатно: "Такого в нас немає". Все ж через знайомих вдалось знайти дані чоловіка. Далі, знайшовши сусідів пана Олексія, вийшли на його доньку, люди втішились, шо собака в безпеці і вже забрали його.

Звати песика Сірко.

Дякую, всім хто долучився до пошуків, Патрульна поліція Львівської області, Катерина Рибій, журналістці з великим серцем Ольга Швагуляк-Шостак, та ЛКП "Лев", Andriy Pinchuk за те, що ввійшли в становище та допомогли".

Нагадаємо, що вчора у Львові на зупинці Князя Романа, навпроти пам’ятника Данилу Галицькому, близько 23 години швидка допомога забрала людину. Інформація про неї невідома. Про це DailyLviv поінформувала голова зоозахисної ГО "ЕКОС" Устина Бойко.

"На місці події залишилась собачка. Уночі волонтерка Євгенія Левіт поїхала її забрати, собачка до себе не підпускає, очевидно, чекає на господаря",- сказала Устина Бойко.

Волонтерка просить відгукнутись усіх, хто володіє будь-якою інформацією, шоб врятувати песика, який охороняє особисті речі господаря і залишається один на вулиці.

Як згодом повідомила начальниця управління комунікації департаменту "Адміністрація міського голови" Львівської міської ради Христина Процак, собаку забрали в ЛКП "Львів". Вона - у безпеці.

ЛКП «Лев» відновило роботу і збільшило зону обслуговування. Графік виїзду бригади ловців

Відомий притулок для тварин Юрія Микитюка під Львовом залишився без продуктів, - волонтер

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів