Львівській облраді скаржаться на підприємство, яке виробляє паливо

14:31 16 жовтня 2013 р.

Бо відходи від його виробництва розсіюються по навколишній території, вкриваючи попелом та саджею будинки, подвір’я та городи.

Про це повідомляє сьогодні, 16 жовтня прес-служба обласної ради. Її депутати розглянули звернення жителів Рава-Руської щодо підприємства, розташоване на території ТзОВ «Жовківський РСКГ» у цьому місті. Зокрема пишуть про нього:

«З вересня 2012 року у Раві-Руській на вулиці Грушевського, 118 було відкрито підприємство з виробництва гранульованого палива. Варто наголосити, що згадане підприємство розташоване від житлових будинків та присадибних ділянок буквально на відстані десяти метрів. Робочі механізми підприємства створюють значний шум, вібрацію та викиди пареної тирси в повітря, що спричиняє специфічний запах. Відходи від виробництва розсіюються по навколишній території, вкриваючи попелом та саджею будинки, подвір’я та городи». 

Як інформує прес-служба обласної ради, голова її комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Олексій Балицький запропонував колегам звернутися для детального вивчення цього питання до обласних санепідемстанції, прокуратури та державної екологічної інспекції й департаменту екології та природних ресурсів ЛОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів