Львівські трамваї й тролейбуси миють у дві зміни

15:42 31 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

З 15 червня 2015 року працівниць-мийниць ЛКП «Львівелектротранс» об'єднали в один структурний підрозділ – дільницю прибирання рухомого складу.

Мийники на дільниці прибирання рухомого складу підприємства «Львівелектротранс» працюють в дві зміни, щоб трамваї і тролейбуси щодня могли курсувати містом в належному санітарному стані. 22 працівниці відмивають вагони в трамвайному і тролейбусному депо.

На денній зміні працюють дві мийниці, а на нічній – п’ять працівниць. В середньому одна мийниця в нічну зміну прибирає 12-13 вагонів. У ЛКП «Львівелектротранс» розповіли також:

«Коли трамвай чи тролейбус заїжджає в депо, догляд та вологе прибирання починається як з середини, так і ззовні вагону. Насамперед з вагонів змивають пил струмом води, потім мийниці щітками протирають зовнішні поверхні вагонів.

Далі ретельно працівниці обробляють салони вагонів. Вони використовують для прибирання як автоматичну мінімийку «Karcher», так і звичайний порохотяг. Особливу увагу звертають на поручні, сходи, крісла в салоні, обов’язково здійснюють дезінфекцію вагону.

В тролейбусному депо також працює миюча машина: під струмом води автоматичні щітки миють зовнішню частину вагону. Далі справа за працівницями – вони протирають підлогу в салоні, двері, вікна».

Про це повідомили сьогодні, 31 липня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів