Львівські правоохоронці проходять посилену бойову підготовку в польових умовах для служби в зоні АТО

19:41 19 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС

Причому, як повідомили у вівторок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, навіть співробітники Державної служби боротьби з економічною злочинністю.

«Співробітники Державної служби боротьби з економічною злочинністю Львівщини пройшли в польових умовах підготовку до несення служби у зоні АТО», – повідомляють сьогодні, 19 серпня, у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС». У повідомленні також конкретизують:

«На цей час правоохоронці щотижня проходять посилену бойову підготовку на полігонах, аби бути готовими протистояти ворогу та захистити інтереси нашої держави – незалежної  України. Протягом тижня працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю при Головному управлінні МВС України у Львівській області, на військовому полігоні у Яворівському районі, проходили спеціальну підготовку, аби у будь-який момент бути готовим захистити безпеку нашої держави та її громадян.

«Головне завдання нашої служби – протидія  економічній злочинності, однак у сьогоднішніх непростих для нашої держави умовах, усі добровольці, котрі пройшли підготовку, готові стояти на захисті інтересів держави у зоні антитерористичної операції», – говорить оперуповноважений сектору ДСБЕЗ Залізничного райвідділу м. Львова майор міліції Віталій Лобай, котрий одним із перших виявив бажання нести відповідальну службу на сході України.

Правоохоронці у польових умовах пройшли спеціальну медичну та фізичну підготовку, тренувались вправно влучати у ціль із різних видів стрілецької зброї. Військові інструктори розповіли працівникам ДСБЕЗ про особливості виявлення місць закладення мін та вибухівки, стратегії під час несення служби на блокпостах, ведення скоординованих тактичних заходів в умовах реального бою, а на завершення правоохоронці пройшли смугу перешкод».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів