На Львівщині сталися вночі п’ять ДТП із потерпілими

14:45 4 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

У ніч з неділі на понеділок у Львівській області зареєстрували п’ять дорожньо-транспортних пригод, в яких постраждали та загинули люди.

Про це повідомили в понеділок, 4 листопада, в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «У селі Наконечне Перше відбулося зіткнення між автомобілем Mercedes-Benz та пішоходом. Останній помер на місці».

«У Львові на вулиці Богданівській водій автомобіля «Opel» також здійснив наїзд на пішохода. Чоловіка госпіталізували до медичного закладу», – поінформували також управлінні патрульної поліції.

«На вулиці Сихівській до патрульних підбігли люди й повідомили, що велосипедист здійснив наїзд на пішохода. Інспектори побігли на місце події й побачили на тротуарі жінку, яка стікала кров’ю. Офіцери надали їй домедичну допомогу до приїзду медиків. Велосипедист також отримав тілесні ушкодження. Обох учасників госпіталізували до медичного закладу», – розповіли також управлінні патрульної поліції.

«На автодорозі М10 відбулося ДТП між трьома автомобілями. Один з водіїв втік з місця події. Інших чотирьох осіб, серед яких – дев’ятирічний хлопчик, госпіталізовано до медичного закладу з численними травмами. Загалом за ніч відбулося вісім ДТП, п’ять із яких – з потерпілими», – повідомили також управлінні патрульної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів