Львівські патрульні тренувалися влучати (відео)

20:12 11 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Правоохоронці повідомили, що вони «із захватом переймали досвід інструкторів і готові надалі працювати над вдосконаленням своїх навичок».

«Майже сім годин двадцять патрульних Львова провели в екстремальних умовах стрільб», – повідомили сьогодні, 11 квітня, які  також розповіли подробиці:

«На території навчально-тренувального відділу «Верещиця» двадцять патрульних пройшли перше тренування на інструкторів зі стрільби. Президент Всеукраїнської федерації прикладних стрілецьких видів спорту Сергій Львович продемонстрував на практиці базові навики використання зброї.

Відпрацьовано вправи на швидкострільність, стрільбу з укриття, рух зі зброєю у вузьких приміщеннях, застосування зброї в різноманітних положеннях тіла. Інструктор-методист Федерації Олена Львович проінформувала про правила поведінки і поводження при виникненні нестандартних ситуацій, а також правила безпеки поводження зі зброєю у різноманітних ситуаціях.

Патрульні із захватом переймали досвід інструкторів і готові надалі працювати над вдосконаленням своїх навичок. Дякуємо Львівський державний університет внутрішніх справ за наданий тренувальний майданчик та ректору Валерію Середі».

Про це повідомили сьогодні, 11 квітня, на сторінці Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів