Львівські патрульні розшукали втікача з будинку престарілих

16:15 21 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Патрульні розшукали чоловіка, який втік з будинку престарілих і заблукав.

Про це повідомили в понеділок, 21 жовтня, в патрульної управлінні поліції, де також розповіли: «Вчора екіпаж патрульної поліції отримав виклик на службовий планшет, що на одній з автозаправних станцій у Дублянах, перебуває чоловік, який не усвідомлює де знаходиться. Інспектори прибули на місце та зустрілися з заявником, який вказав на чоловіка».

«Той знаходився на території заправки в хатньому одязі та не розумів, як він тут опинився. Патрульні спробували дізнатися в нього, де він мешкає, або, хоча б, як виглядає його будинок. Чоловік описав свою домівку, після чого патрульні направилися на пошуки», – поінформували також управлінні поліції.

«Після того, як патрульні розпитали місцевих мешканців, виявилося, що даний чоловік втік з будинку для престарілих. Персонал розповів, що родичі «втікача» перебувають в Італії. За допомогою сміттєвого контейнера, 84-річний чоловік заліз на дах теплиці та переліз через паркан. Для чого він це зробив, чоловік не пам’ятав. Медсестри подякували патрульним за допомогу», – повідомили також управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів