Львівські патрульні посилено охоронятимуть публічну безпеку

17:30 26 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: glavcom.ua

Працівники управління патрульної Львівської області охоронятимуть публічну безпеку впродовж Великодніх свят у посиленому режимі.

Про це повідомили в п’ятницю, 26 квітня, в управлінні патрульної Львівської області, де також розповіли: «Особливу увагу звертатимуть на місця масового скупчення людей, зокрема біля храмів Львова. Патрулюватимуть у пішому порядку парки, сквери, вокзали, автостанції, місця загального відпочинку тощо. У посиленому режимі нестиме службу і рота тактико-оперативного реагування (ТОР) патрульної поліції».

В управлінні патрульної Львівської області також закликають водії неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, пам’ятати, що у місті буде велика кількість туристів, а тому слід бути обачним під час їзди. Також слід пам’ятати про заборону вживання спиртних напоїв, якщо ви плануєте сідати за кермо.

Патрульні також нагадують батькам, щоб дивилися за своїми дітьми: «Завжди тримайте їх в полі зору, адже серед натовпу вони можуть загубитися. Проведіть з ними бесіду, щодо того, що вони повинні робити у таких випадках».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів