Львівські міліціонери вивчатимуть ділову українську мову, етику й психологію управління

20:20 22 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

У липні всі співробітники міліції Львівщини прослухають курси лекцій з ділової української мови, етики, психології та комунікації зі ЗМІ.

Сьогодні, 22 червня, у Львівському обласному управлінні МВС відбулася презентація проекту «Успішна міліція – успішна держава», підготовленого фахівцями Львівського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. Проект втілюється у рамках реформування органів внутрішніх справ Львівщини та складається з кількох навчальних курсів.

Очільник міліції Львівщини полковник міліції ДмитроЗагарія зазначив: «Я дійшов висновку, що нашим працівникам необхідно навчитися спілкуватись з громадянами, а також зі своїми колегами по роботі. Працівники нової поліції повинні вміти правильно спілкуватись у будь-якій ситуації». 

Як повідомила під час презентації кандидат політичних наук, доцент кафедри політичних наук і філософії Львівського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України Ірина Киянка, ідея проекту «Успішна поліція – успішна держава» виникла в першу чергу тому, що суспільство потребує змін. «Працівників міліції навчатимуть ділової української мови, етики, психології управління, а також комунікації з ЗМІ. Навчання почнуться у липні і відбуватимуться у форматі круглого столу. Плануємо, що їх пройдуть усі працівники ОВС Львівщини», – повідомила Ірина Киянка.

Керівники Львівського обласного управління МВС підтримали ідею проведення таких навчань. Зокрема, заступник начальника Львівського обласного управління МВС, полковник міліції Руслан Домніцак, зазначив

«Я глибоко переконаний, що ми самі повинні робити ці зміни. Не чекати вказівки, а вдосконалюватись самим. Сьогоднішній кваліфікаційний рівень наших працівників є недостатнім – і це треба визнати. Але не просто визнати – а підіймати рівень своєї освіти. Той курс, який нам запропонували – необхідний кожному з нас, адже ми працюємо з людьми і для людей».

Про це повідомили сьогодні, 22 червня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів