Львівські десантники вручили волонтерам відзнаки начальника Генштабу

14:30 3 березня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міністерства оборони України

У 80-й окремій десантно-штурмовій бригаді Високомобільних десантних військ Збройних Сил України відзначили волонтерів, які впродовж двох з половиною років зробили вагомий внесок у справу всебічної допомоги військовій частині.

Почесний нагрудний знак начальника Генерального штабу й Головнокомандувача Збройних Сил України «За заслуги перед Збройними Силами України» вручено Ірині Дзьобі та Дарині Козоріз, які доклали чимало зусиль для надання допомоги львівським десантникам. Вручаючи нагороди, виконувач обов’язків командира бригади, підполковник Ігор Скибюк, висловив щиру подяку всім небайдужим громадянам України, які підтримали та підтримують наше військо у скрутний час. Офіцер запевнив, звертаючись до волонтерів: «Щиро дякую за Вашу допомогу, мужність, доброту та підтримку, яку Ви надаєте військовослужбовцям нашої бригади, —підполковник Ігор Скибюк.

Натомість Ірина Дзьоба відповіла: «Мені дуже приємно, що бригада, яка за ці роки стала для мене рідною, оцінює мої зусилля допомагати нашим захисникам на передовій. І всі ми, волонтери, будемо робити це до самої Перемоги!».

Волонтери отримали нагороди від керівництва Збройних Сил України за поданням командира бригади. На жаль, Дарина Козоріз не змогла приїхати, проте нагорода їй обов’язково буде передана. Про це повідомили сьогодні, 3 березня, в прес-службі міністерства оборони України, де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів