Львівські десантники вдосконалюють володіння штатним озброєнням (відео, оновлено)

00:15 10 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

Сьогодні, 9 березня, особовий склад підрозділів 80 окремої аеромобільної бригади ВДВ провів заняття з вогневої та спеціальної підготовки по практичному відпрацюванню вправ стрільб з різних видів озброєння.


Відео: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

«Десантники вдосконалюють свої навички з володіння різними видами штатного озброєння», – повідомили в понеділок в прес-службі Міністерства оборони України, конкретизуючи при цьому:

«Сьогодні, 9 березня, особовий склад підрозділів 80-ї окремої аеромобільної бригади (зі Львова. – «ЩЛ») ВДВ (Високомобільних десантних військ. – «ЩЛ») провів заняття з вогневої та спеціальної підготовки по практичному відпрацюванню вправ стрільб з різних видів озброєння. Зокрема, були виконані практичні вправи стрільб по пуску ракет з протитанкового ракетного комплексу ПТУР та інших протитанкових засобів: протитанкової рушниці, гранатометів РПГ-18, РПГ-22, РПГ-26, підствольного гранатомета ГП-25 та РПВ «Джміль». Також виконувалися вправи стрільб зі стрілецької зброї: снайперської гвинтівки, автоматів АКС-74 та пістолетів ПМ. За словами командира 80 окремої аеромобільної бригади полковника Андрія Ковальчука, виконавши комплексні вправи стрільб особовий склад вдосконалив свої навички з володіння різними видами штатного озброєння.

Прес-офіцер сектору».

Натомість кореспондент «Телевізійної служби новин» каналу «1+1» Євгенія Цвєтанська повідомила в понеділок:

«Луганщина оговтується від обстрілів, зруйновані містечка потроху відновлюють інфраструктуру. У багатьох населених пунктах уже подали світло.

Активних бойових дій у регіоні зараз не ведеться, але із стрілецької зброї в районі населеного пункту Передільське був поранений один боєць. На інших напрямках тиша, але працюють диверсійні групи.

Сьогодні підірвали залізничний міст у 8 кілометрах від станціі Шипилова. Він забезпечував товарне залізничне сполучення між териториєю самопроголошеної «ЛНР» та іншою частиною нашої країни. Під час режиму тиші всі сили бойовики кинули саме на підривну диверсійну діяльність, а також на розвідку.

А ось наші військові режим тиші використовують для бойової підготовки. Сьогодні тренування проходила 80-та аеромобільна бригада.

Стріляли із протитанкових ракетних комплексів «Фаготі», гранатометів, вогнеметів «Джміль», самозарядних протитанкових рушниць тощо. Відпрацьовували і тактику ведення бою».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів