Львівські десантники стали кращими кулеметниками ДШВ

13:40 28 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: dshv.mil.gov.ua

Кулеметники львівської 80-ї окремої десантно-штурмової бригади стали кращими у ДШВ.

Про це повідомили на сайті командування Десантно-штурмових військ ЗС України, де також розповіли: «В Десантно-штурмових військах відбулися змагання серед кулеметників на звання кращий розрахунок ПКМ в Десантно-штурмових військах. Упродовж тижня на 37 загальновійськовому полігоні ДШВ, що на Житомирщині кулеметники з п'яти бригад, змагались у декількох номінаціях – випробування фізичних кондицій, тактичні дії обслуги в обороні, під час попадання в засідку, а також в наступі. Кожна номінація включала в себе окремі вправи за результатами яких визначалися кращі розрахунки кулемету ПКМ».

«Як зазначив керівник змагань, підполковник Олег Костельняк, основною метою такого заходу, є підвищення зацікавленості військовослужбовців у поглибленні свого професійного рівня та виробленні твердих, практичних навиків в оволодінні штатною зброєю. Випробування такого характеру та масштабу дає можливість збільшити престиж та популярність військової служби за контрактом у військових частинах Десантно-штурмових військ», – поінформували також на сайті командування ДШВ.

«Після напруженої боротьби перше та друге місце, а також звання «Кращий розрахунок ПКМ» здобули кулеметники 80-ї окремої десантно-штурмової бригади які невдовзі змагатимуться на першість у Збройних Силах України. Почесне третє місце посів розрахунок 25-ї окремої повітрянодесантної бригади», – повідомили також на сайті командування ДШВ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів