Львівське управління юстиції оголосило відкритий конкурс на 35 вакантних посад

11:14 11 червня 2015 р.

Будівля Львівського обласного управління юстиції на площі Маркіяна Шашкевича, 1

Будівля Львівського обласного управління юстиції на площі Маркіяна Шашкевича, 1
Фото: google.com/maps

Головне територіальне управління юстиції у Львівській області оголосило конкурс на заміщення вакантних посад у територіальних підрозділах цих органів.

Про це "Щоденний Львів" повідомили в головному територіальному управлінні юстиції.

У рамках відкритого конкурсу запропоновано 35 посад, серед яких - державні виконавці, державні реєстратори, головні та провідні спеціалісти, а також начальники відділів. До більшості із претендентыв на цы посади вимагають лише юридичну освіту, а стаж роботи є необов’язковий, за винятком вакансій начальників відділів, де необхідним є досвід роботи.

Як зазначив в.о.начальника управління Ярослав Жукровський, у рамках наших конкурсів ми плануємо залучити до державної служби у районах молодих фахівців із ключовою мотивацією – бажанням ефективно працювати у сфері юстиції.

Оголошення відкритого конкурсу на ці посади  дасть можливість розпочати системне, поступове та якісне оновлення кадрового потенціалу структурних підрозділів – принципово без хабарів і телефонних дзвінків чи близьких родинних зв’язків. Конкурсна комісія на відкритих засіданнях за безпосередньою участю громадськості оцінюватиме спроможність кандидатів реалізувати себе в системі органів юстиції, - підкреслив Ярослав Жукровський.

Окрім цього, ще у червні заплановано оголошення про проведення ще одного конкурсу, але вже на керівні посади начальників і заступників начальників районних управлінь юстиції. Такі конкурси будуть оголошені за результатами роботи Кадрової комісії та рекомендацій громадськості щодо доцільності перебування ряду осіб на відповідних посадах.

Нагадаэмо, що Міністерство юстиції України також оголосило відкритий конкурс на посади заступників начальника головного територіального управління юстиції у Львівській області, оскільки 27 червня закінчується термін роботи усіх попередніх заступників начальника у структурі управління.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів