Львівське обласне управління ДАІ закликає водіїв вшанувати пам'ять загиблих у ДТП світлом фар

14:48 16 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: poltavska.info

У прес-службі обласного управління Державтоінспекції також повідомили, що на території Львівщини з початку року внаслідок ДТП загинули 223 учасники дорожнього руху, в тому числі восьмеро дітей.

У прес-службі обласне управління Державтоінспекції нагадали, що в неділю, 16 листопада, – День пам’яті жертв ДТП. У повідомленні також зазначено:

«Державтоінспекція звертається до автомобілістів із проханням увімкнути цього дня на транспортних засобах ближнє світло фар, вшанувати пам'ять загиблих та висловити співчуття їхнім рідним.  В Україні у дорожніх аваріях за добу, у середньому, гине 12 людей. На Львівщині такі трагічні випадки стаються практично кожні 34 години. Загалом, на території області з початку року внаслідок ДТП загинули 223 учасники дорожнього руху, у тому числі 8 дітей.   

Напередодні Дня пам’яті жертв ДТП учні львівської спеціалізованої загальноосвітньої школи №8 запалили у храмі свічки та помолилися за упокій душ загиблих у дорожньо-транспортних пригодах.  Школярі кажуть: важливо, щоби всі учасники дорожнього руху були обережними та дисциплінованими, не порушували правил, адже тільки тоді вдасться запобігти трагедіям, які стаються на автошляхах.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів