Львівська залізниця зрікається під’їзної колії зі станції Рясне-2 до кар’єру біля села Ясниська

17:30 13 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: alex-shutyuk.livejournal.com

Магістраль сподівається зняти соціальну напругу, яка призвела до пікетів і акцій протесту під стінами управління Львівської залізниці.

У зв’язку із малонасиченим рухом вантажних потягів та проблемою самозахоплених земельних ділянок у смузі відведення залізниці в селі Рясне-Руська, Львівська магістраль скерує листи до керівництва Львівської обласної державної адміністрації, Яворівської районної державної адміністрації і ВАТ «Кар’єроуправління» із проханням розглянути можливість закриття під’їзної колії зі станції Рясне-2 до кар’єру біля села Ясниська. Таким чином магістраль сподівається зняти соціальну напругу, яка призвела до пікетів і акцій протесту під стінами управління Львівської залізниці.

Після закриття під’їзної колії її можна буде демонтувати та розпочати процес відмови залізниці від права постійного користування спірними земельними ділянками. Про це повідомили сьогодні, 13 серпня, в прес-центрі Львівської залізниці, де також стверджують:

«У питаннях землекористування Львівська залізниця діє виключно в межах законодавства та  намагається максимально толерантно відстоювати право постійного користування земельними ділянками. Магістраль в жодному випадку не захищає приватну територію, а лише землі транспорту, які є державним майном».

Тим часом, як інформував «ЩЛ», скривджені Львівською залізницею ледь не взяли штурмом будівлю її управління.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів