Львівська ОДА оголосила ще один конкурс

14:15 13 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА оголосив проведення конкурсу з визначення проєктів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2020 році в межах Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2018-2020 роки.

Про це повідомили в понеділок, 13 січня, у Львівській облдержадміністрації. Там також розповіли, що проєкти, які візьмуть участь у конкурсі, мають бути спрямовані на реалізацію таких цілей та пріоритетних завдань, як «Соціально-економічний розвиток»; «Культурно-просвітницька діяльність»; «Аналітична діяльність та проведення соціологічних досліджень та «Протидія корупції».

Як інформував «ЩЛ», раніше департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації оголосив конкурс з визначення проектів (заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2020 році з обласної програми «Молодь Львівщини» на 2016-2020 роки.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів