Львівська обласна державна адміністрація просить повідомляти про незадовільне прибирання доріг

19:00 9 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Lvivpost.net

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі ЛОДА, «з метою якісного контролю за роботою райавтодорів, Львівська обласна державна адміністрація просить мешканців області повідомляти про неналежний стан доріг за телефоном 032 261 43 50».

У прес-службі ЛОДА повідомили сьогодні, 9 січня: «З метою якісного контролю за роботою райавтодорів, Львівська обласна державна адміністрація просить мешканців області повідомляти про неналежний стан доріг за телефоном 032 261 43 50».

У повідомленні також зазначено: «Дороги в області повинні бути проїзні – таке доручення отримали керівники Служби автомобільних доріг Львівської області та її структурних підрозділів у районах від голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки. Зранку 9 січня голова ЛОДА провів нараду з керівництвом Служби автомобільних доріг та райавтодорів Львівщини з приводу стану прибирання від снігу, усунення наслідків ожеледі та утримання доріг загального і місцевого значення. Окрім доручення підвищити якість прибирання доріг, Олег Синютка доручив райавтодорам за умови настання сприятливих погодних умов забезпечити ліквідацію гостроаварійних ям на дорогах області».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів