Львівська міськрада спрямувала сім мільйонів гривень Винникам

17:45 19 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: gmd.center

ЛМР скерувала Винникам перший транш субвенцій у розмірі сім мільйонів гривень на освітлення, ремонт доріг та облаштування дитячого садка.

Про це повідомили в п’ятницю, 19 квітня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Цьогоріч у міському бюджеті передбачено на перше півріччя мільйонів гривень субвенції на інфраструктуру Винників».

Міський голова Львова Андрій Садовий наголосив: «У селищі Рудне й Винникам мізерні кошти по продажу землі. Там ніхто нічого не продає. А найцікавіше, що все роздається безоплатно. Тому я хочу попросити всі наші служби проаналізували цю інформацію і подати її для аналітики, зокрема нашим депутатам. Хочу, щоб ми були виважені, коли приймаєм рішення щодо виділення коштів цим населеним пунктам. Адже, коли ми даємо землю під індивідуальну забудову, а це дуже рідкісні випадки, то ці рішення мають консенсус у всій міській раді, а в інших населених пунктах цього немає.

Андрій Садовий також зазначив: «Я хотів би, щоб Винники й селища Рудне та Брюховичі збільшували свої можливості щодо поступлення коштів від продажу землі і від майна. Щоб все було прозоро і відкрито. Тоді буде велике бажання у депутатів міської ради долучатися і допомагати. Бо поки виходить, що це «гра в одні ворота». У нашому місті багато проблем, та ми пішли на зустріч цим населеним пунктам, але хочеться, щоб вони йшли на зустріч нам, і ми побачили динаміку».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів