Львівська міськрада позичатиме кошти

13:48 19 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У четвер, 19 вересня, на пленарному засіданні сесії ЛМР прийняли ухвалу «Про здійснення запозичення до міського бюджету Львова у 2019 році».

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли: «За цю ухвалу з пропозиціями та правками проголосували 42 депутати. Цей проект ухвали дозволяє здійснити у 2019 році запозичення до міського бюджету Львова з метою забезпечення фінансування заходів з розвитку інфраструктури міста».

Директорка департаменту економічного розвитку ЛМР Ірина Кулинич доповіла на засіданні сесії: «Пропонуємо здійснити так звані муніципальні облігації та здійснити цю процедуру у два етапи. Перший – з 2019 року під 19% запозичень, другий етап – в три серії по 300 мільйонів гривень не більш ніж як 19% річних».

Ірина Кулинич також зазначила: «Пропонуємо провести два конкурси в 2019 та 2020 роках. У 2019 році – на три роки, у 2020 році – на п’ять років. Пропонуємо ці кошти витратити на інженерні і транспортні мережі – це перелік доріг, що є у додатку, – на вулицях Шевченка, Бандери, Сахарова, Вітовського, Замарстинівська, Білогорща, Личаківська від вулиці Букової. Тут є всі важливі магістралі. До того ж, бюджетна комісія запропонувала внести ще ділянку дороги у Винниках від вулиці Галицької до вулиці Івасюка, а також взяти до уваги рішення виконкому, яким ми затвердили стандарти ремонту доріг – понижуючі пандуси, велодоріжки, нове освітлення, відремонтовані хідники».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів