Львівська міськрада поширила програму підтримки учасників АТО на Брюховичі, Винники й Рудно

21:12 19 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Депутати ЛМР проголосували на її сесії за внесення змін до ухвали міської ради від 31 липня 2014 року № 3700 «Про затвердження Комплексної програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців м. Львова».

Міська рада ухвалила доповнення вступу новим абзацом такого змісту: «Дія цієї Програми поширюється також на мешканців, місце проживання яких зареєстроване у м. Винники, смт. Рудно та смт. Брюховичі, при умові, що у відповідних місцевих бюджетах не передбачено коштів для надання матеріальних допомог та пільг, надання комплексної допомоги учасникам АТО та членам їх сімей, матеріально-технічної допомоги підрозділам, які беруть участь в антитерористичній операції». Також до «Основних заходів Програми у частині надання матеріально-технічної допомоги» додали придбання автомобіля швидкої медичної допомоги та його безоплатну передачу у власність Військово-медичному клінічному центру Західного регіону.

Про це повідомили сьогодні, 19 червня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради, де також додали: «Нагадаємо, Комунальне підприємство «Адміністративно-технічне управління» придбало автомобіль швидкої медичної допомоги за ₴750 тис. у заводу «ЕлектронМаш» ДП ПАТ «Концерн-Електрон». 8 червня 2015 року карету швидкої допомоги передали Військово-медичному клінічному центру Західного регіону».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів