Львівська міськрада не скерує кошти для промзони «Сигнівка»

14:32 23 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lvivrada.gov.ua

Інженерна комісія Львівської міськради не підтримала рішення про скерування коштів на промзону «Сигнівка»

Про це повідомили в середу, 23 жовтня, на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради, де також розповіли: «Депутати не підтримали на засіданні комісії інженерного господарства рішення про скерування 23 мільйонів гривень на ЛКП «Львівсвітло» для проведення електромереж у промзону «Сигнівка».
Заступник голови комісії Віталій Свінціцький пояснив: «Цю земельну ділянку викупила фірма «Дунапак», де топ-менеджером працював перший заступник міського голови». 

«Члени комісії не підтримали й рішення про скерування 30 мільйонів гривень «Львівавтодору» на побудову дороги для цієї промзони», – поінформували також на порталі депутатів.

Віталій Свінціцький зазначив: «Земельна ділянка для промзони компанією «Дунапак» була придбана за 76 мільйонів гривень, а по інфраструктурних питаннях передбачається уже майже 50 мільйонів гривень. Тому я зосередив увагу, що сьогодні ми не маємо коштів для адміністрацій, аби відремонтувати людям дахи, хідники та годинами дискутуємо про виділення 1 мільйона гривень. І разом з тим, бачимо, як чиновник лобіює в інтересах компанії, де він працював, виділення великої сумки коштів з бюджету, а це – неприпустимо».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів