Львівська міська рада отримала цього року 67 скарг щодо роботи громадського транспорту

14:32 23 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, від початку року до управління транспорту та зв’язку ЛМР надійшло 67 скарг щодо роботи громадського транспорту.

«Від початку року до управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради надійшло 67 скарг щодо роботи громадського транспорту повідомили сьогодні, 23 лютого, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, конкретизуючи при цьому:

«Найчастіше пасажири міського громадського транспорту скаржаться на порушення графіків руху та на нетактовну поведінку водіїв – 40 та 18 скарг відповідно. Серед інших нарікань – відмова у пільговому перевезенні, порушення схеми руху, незадовільний технічний та санітарний стан автобусів.

Як поінформували в управління транспорту та зв’язку ЛМР, запроваджено щомісячні перевірки працівниками управління випуску автобусів на маршрути, а також перевірки дотримання затверджених схем та розкладів руху. Інформація щодо виявлених порушень розглядається із запрошенням керівників автотранспортних підприємств, а також на нарадах, які регулярно проводять в управлінні транспорту та зв’язку.

Скарги на роботу водіїв скеровуються керівникам АТП для відповідного реагування.  Крім того, працівники управління транспорту та зв’язку здійснюють перевірки дотримання умов договорів в частині виконання рейсів, схем маршруту та визначених зупинок. Результати перевірок оформляються актами, при виявлених порушеннях скеровуються відповідні листи керівникам підприємств.  

Нагадаємо, минулого року у Львові за порушення компанії-перевізники звільнили 272 водіїв, які працювали на міських маршрутах. Крім того, ще 240 водіїв отримали догани.

У Львові перевезення на міських маршрутах здійснюють: ЛК АТП №1, ПАТ «ЛАТП-14630», ТзОВ «Міра і К», ТзОВ «Фіакр Львів»,  ТзОВ «Успіх БМ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів