Львівська громада передала десантно-штурмовим військам понад 1500 FPV-дронів

20:22 10 квітня 2024 р.

Фото до новини

На придбання цієї партії дронів, у межах ініціативи «Помста Лева», з міського бюджету скерували 24,4 млн грн.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com. Ще 1515 FPV-дронів, які закупили за кошти Львівської громади, допомагатимуть нашим захисникам на передовій. Сьогодні їх передали різним частинам Десантно-штурмових військ, які боронять нашу країну від російського агресора.

На придбання цієї партії дронів, у межах ініціативи «Помста Лева», з міського бюджету скерували 24,4 млн грн. А минулого тижня місто скерувало 16 млн грн на допомогу захисникам (закупівля дронів та субвенція на військові підрозділи)

Загалом у січні-березні 2024 року Львів підтримав армію майже на 195 млн грн. А в бюджеті Львівської МТГ на 2024 рік лише на закупівлю обладнання та необхідних засобів для Збройних сил України передбачено 1 млрд грн.

Львів постійно скеровує кошти на обороноздатність та підтримку військових, які захищають Україну від російських окупантів. Відповідно до міської програми підтримки ЗСУ, на запити військових бригад і частин місто купує те, що сьогодні вкрай потрібне на передовій, або дає на це субвенції. Це - дрони, автомобілі, рації, різні спеціалізовані технічні речі. Фактично щодня мерія отримує по кілька запитів на таку допомогу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів