Львівщина отримала з держбюджету 209,9 мільйона гривень на виплату державних допомог

09:26 16 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: drohobych-rda.gov.ua

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі облдержадміністрації, Львівщина отримала 209,9 млн. грн субвенції з державного бюджету на виплату державної допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям та допомоги по догляду за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу відповідно до нарахованих обсягів.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 16 січня, «Щоденному Львову», що Львівщина отримала 209,9 млн. грн субвенції з державного бюджету на виплату державної допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям та допомоги по догляду за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу відповідно до нарахованих обсягів, що порівняно з першим траншем минулого року більше на 6,3 млн. гривень.

За інформацією депаратменту фінансів ОДА, отримані кошти повністю передані з обласного бюджету міським і районним бюджетам відповідними платіжними документами через органи державної казначейської служби.

«З 2015 року виплата допомоги по догляду за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу здійснюється за рахунок зазначеної вище субвенції з державного бюджету, тоді як у попередні роки такі видатки проводилися з обласного бюджету.

Наданий ресурс в повному обсязі забезпечує виплату державних допомог і допомоги по догляду за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу, нарахованих у січні поточного року», – також йдеться у повідомленні департаменту фінансів ЛОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів