Львівщина отримала з держбюджету 1,2677 млн. грн на виплату допомоги дітям

16:20 11 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: drohobych-rda.gov.ua

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, наша область отримала черговий транш субвенції на виплату державної допомоги.

«Львівщина отримала кошти з держбюджету на виплату державної допомоги на дітей-сиріт», – повідомили сьогодні, 11 березня, «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, конкретизуючи при цьому:

«Львівська область отримала черговий транш субвенції з державного бюджету на виплату державної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом «гроші ходять за дитиною» в сумі 1267,7 тисячі грн, які повністю передані з обласного бюджету міським і районним бюджетам.  Всього з початку року на цю ж мету виділено 3755,3 тис. грн. Отримані кошти забезпечують у повному обсязі проведення виплат державних соціальних допомог і грошового забезпечення відповідно до зареєстрованих в органах державної казначейської служби фінансових зобов’язань».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів