Львівщина отримала з державного бюджету 214,7 млн. грн на виплату соціальних допомог

16:10 6 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: drohobych-rda.gov.ua

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, наша область отримала в лютому перший транш субвенції з державного бюджету на виплату державної допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям та допомоги по догляду за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу відповідно до нарахованих обсягів у сумі 214,7 млн. гривень.

У прес-службі ЛОДА повідомили сьогодні, 6 лютого, «Щоденному Львову», що наша область отримала в лютому перший транш субвенції з державного бюджету на виплату державної допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям та допомоги по догляду за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу відповідно до нарахованих обсягів у сумі 214,7 млн. гривень. У повідомленні також зазначено:

«Кошти повністю передані з обласного бюджету міським і районним бюджетам  через органи державної казначейської служби. З початку року Львівщина отримала кошти зазначеної субвенції в сумі 442,9 млн. грн., що більше порівняно з відповідним періодом минулого року на 9,0 млн. гривень.  На даний ресурс в повному обсязі забезпечує виплату державних допомог і допомоги по догляду за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу, нарахованих у лютому цього року».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів