Львівщина отримала з державного бюджету 1269,7 тисячі грн на виплату соціальної допомоги

18:43 20 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: drohobych-rda.gov.ua

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, наша область отримала транш субвенції на виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитбудинках сімейного типу та прийомних сім'ях за принципом «гроші ходять за дитиною».

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 20 березня, «Щоденному Львову»:

«У березні Львівська область отримала черговий транш субвенції з державного бюджету на виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім'ях за принципом «гроші ходять за дитиною» в сумі 1 269,7 тисячі грн. Про це повідомив начальник служби у справах дітей Львівської ОДА Володимир Лис .

За його словами, дані кошти повністю передані з обласного бюджету міським і районним для використання за цільовим призначенням. Володимир Лис додав: «Це забезпечить своєчасне проведення виплат державної соціальної допомоги, нарахованої у березні цього року». 

Всього впродовж січня-березня 2015 року нарахування такої соціальної допомоги склало 3 757,4 тис. гривень. Станом на 01.03.2015 року соціальна допомога виплачується на 395 дітей (з них 21 дитина, яка переїхала із зони проведення АТО) та 145 осіб прийомних батьків та батьків-вихователів, які одержують грошове забезпечення (з них 3 батьків – вихователів та 1 прийомна мама, які переїхали із зони проведення АТО). Розписом Державного бюджету України для Львівської області у 2015 році передбачені асигнування в частині коштів зазначеної субвенції в розмірі 18 134,1 тисячі гривень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів