Львівщина отримала цього року 1,46 мільярда гривень субвенції для виплати десяти видів допомоги

10:48 24 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vkurse.ua

Другий транш субвенції з державного бюджету повністю передано з обласного бюджету міським і районним бюджетам через органи державної казначейської служби.

Львівщина отримала в першому півріччі 2015 року кошти субвенції з державного бюджету на виплату державної допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям і допомоги з догляду за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу в сумі 1 мільярд 456,9 мільйона гривень. Найбільшу питому вагу в загальному обсязі становить допомога при народженні дитини (одноразова і щомісячні виплати) – 47,6 відсотка та соціальна допомога малозабезпеченим сім’ям – 26,3 відсотка.

За рахунок зазначених коштів сповна забезпечено виплату 10 видів державної допомоги понад 250 тисячам одержувачам, нарахованих протягом січня-червня поточного року. Другий транш субвенції з державного бюджету, відповідно до нарахованих у червні обсягів в сумі 25,4 мільйона гривень, у вівторок, 23 червня, повністю передано з обласного бюджету міським і районним бюджетам через органи державної казначейської служби.

Про це повідомили сьогодні, 24 червня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів