Львівщина отримала на виплату державних допомог тридцять мільйонів гривень

16:35 23 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: drohobych-rda.gov.ua

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, наша область отримала другий транш субвенції з держбюджету на виплату держдопомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової держдопомоги дітям та допомоги по догляду за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 23 лютого, «Щоденному Львову»:

«Львівська область отримала другий транш субвенції з державного бюджету на виплату державної допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям та допомоги по догляду за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу, відповідно до нарахованих у лютому обсягів, у сумі 30 млн. гривень. Про це інформує департамент фінансів.

Кошти повністю передані з обласного бюджету міським і районним бюджетам через органи державної казначейської служби. З початку року Львівщина отримала субвенцію на цю мету в сумі 472,9 млн. гривень. Отримані кошти в повному обсязі забезпечують виплату зазначених допомог одержувачам у лютому поточного року».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів