Львівщина отримала 19,5 млн. гривень на виплату соціальних допомог

13:15 2 грудня 2016 р.

В облдержадміністрації запевнили, що транш субвенції з державного бюджету в сумі 19,5 млн. гривень повністю передано місцевим бюджетам для спрямування за призначенням.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 2 грудня, що Львівська область отримала черговий транш субвенції з державного бюджету на виплату державної допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям та допомоги по догляду за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу. У повідомленні також зазначається, що виплати в сумі 19,5 млн. гривень повністю передані місцевим бюджетам для спрямування за призначенням, й що вони в повному обсязі забезпечують виплату допомог одержувачам у листопаді поточного року.

В облдержадміністрації також запевнили, що з початку року Львівщина отримала субвенцію на цю мету в сумі три мільярди 147,3 млн. гривень, що більше порівняно з відповідним періодом минулого року на 374,9 млн. гривень або 13,5%.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів