Львівщина лідирує за кількістю контрактників ЗСУ

18:38 17 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Старший офіцер відділу комплектування та призову обласного військового комісаріату, майор Петро Сторожук запевнив у середу: «Для військовослужбовців, які зголошуються служити за контрактом, передбачено хороше грошове забезпечення – від семи тисяч гривень, соціальні гарантії, можливість отримати житло та змогу навчатись у вищих навчальних закладах без відриву від проходження військової служби».


Відео: Львівський прес-клуб

«Львівська область посідає перше місце в Україні за кількістю набраних у минулому році військовослужбовців до лав Збройних сил України на службу за контрактом», – повідомив у середу, 17 лютого, під час прес-конференції у Львівському прес-клубі старший офіцер відділу комплектування та призову обласного військового комісаріату, майор Петро Сторожук.

«Основні вимоги до кандидатів на контракту службу – це вік від 18 до 60 років, відповідна фізична підготовка та придатність за станом здоров'я, – зазначив Петро Сторожук. – Для військовослужбовців, які зголошуються служити за контрактом, передбачено хороше грошове забезпечення – від семи тисяч гривень, соціальні гарантії, можливість отримати житло та змогу навчатись у вищих навчальних закладах без відриву від проходження військової служби».

Т. в. о. заступника військового комісара обласного військкомісаріату Олег Полутренко наголосив, що у Львівській області завершився один з етапів організації військових комісаріатів, основним завданням якого був відбір військовослужбовців за контрактом і укомплектування Збройних сил відповідними фахівцями.

Про це повідомили сьогодні, 17 лютого, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували: «Нагадаємо, усіх зацікавлених просять звертатись у районні військові комісаріати або обласний військовий комісаріат. Контактний телефон: (032) 260-26-44».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів