Львівщина готова до опалювального сезону на 70%, – ЛОДА

15:28 22 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

За інформацією департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства облдержадміністрації, станом на понеділок, 22 серпня, у Львівській області виконано у рамках підготовки до опалювального сезону 2016/17 років 70% заходів.

Про це повідомили сьогодні, 22 серпня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністраці, де також розповіли подробиці:

«Директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства ЛОДА  Назарій Романчук запевнив: «Зокрема, у сфері теплопостачання із запланованих до підготовки об’єктів на сьогоднішній день проведено заміну 25 котлів, з них 18 – на об’єктах теплопостачання закладів освіти і науки, два – закладів охорони здоров’я, п’ять – комунальних підприємств області. Також здійснено заміну 13 кілометрів теплових мереж». 

У всіх районах та містах обласного значення Львівської області здійснюється перевірка підготовки об’єктів закладів освіти і науки, охорони здоров’я та об’єктів комунальної форми власності. Лідерами у Львівській області з підготовки об’єктів до опалювального сезону 2016-2017 років є Стрийський, Жидачівський та Пустомитівський райони, натомість найгірші показники підготовки зафіксовано у Жовківському районі, зокрема, у Жовкві».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів