«Львівобленерго» знеструмило будинки на 39-х вулицях

09:10 6 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ukurier.gov.ua

Повернути електропостачання тим, кого позбавили через планові ремонтні роботи, пообіцяли о 17.00.

Сьогодні, 6 серпня, ПАТ «Львівобленерго» знеструмило до 17:00 через планові ремонтні роботи будинки №№13- 31 та  26-58 на вулиці Драгоманова в Галицькому районі Львова. Своєю чергою, в Залізничному районі Львова електропостачання позбавили до 17.00 через планові ремонтні роботи вулиці Гіацинтову, Каховську, Трещаківського й Тюльпанова, а також – будинки №№156-164 на вулиці Любінській, №№2-18 – на вулиці Патона й №27 та 27а – на вулиці Ряшівській.

Натомість у Франківському районі Львова знеструмлено до 17:00 через планові ремонтні роботи вулиці Бенцаля, Котка, Милу, Нагірних, Сарненську, Сметани, Цегельського й Шумського. А в Шевченківському районі Львова електропостачання позбавили до 17.00 через планові ремонтні роботи вулиці Збоїща, Ільмова, Колоскова, Купальську, Рубінову й Степового, 

Натомість у Винниках знеструмлено до 17:00 через планові ремонтні роботи вулиці Загородню, Замкову, Довганика, Котляревського, Криву, Кривоноса, Коперніка, Лермонтова, Лесі Українки, Незалежності, Піддібровну, Підлісецького, Сагайдачного, Смерекову, Соборності, Стрілецьку, Стуса й Франка.

Про це повідомили в прес-службі (відділі корпоративних зв’язків) ПАТ «Львівобленерго».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів