«Львівобленерго» стверджує, що воно вже «розробило регульовані графіки аварійних відключень»

12:10 16 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: moselektrik.narod.ru

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» у відділі корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго», «враховуючи напружену соціальну ситуацію, пов’язану із введенням Державним підприємством НЕК «Укренерго» графіків аварійних відключень по Україні і на Львівщині в тому числі, ПАТ «Львівобленерго» спільно з Львівською облдержадміністрацією розробило регульовані графіки аварійних відключень».

 У відділі корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго» повідомили сьогодні, 16 грудня, «Щоденному Львову» в повідомленні під заголовком «Про регульовані графіки аварійних вимкнень»:

«Враховуючи напружену соціальну ситуацію, пов’язану із введенням Державним підприємством НЕК «Укренерго» графіків аварійних відключень по Україні і на Львівщині в тому числі, ПАТ «Львівобленерго» спільно з Львівською облдержадміністрацією розробило регульовані графіки аварійних відключень.  Це дозволить попередньо інформувати мешканців Львівщини про застосування  графіків аварійних вимкнень з вказанням населених пунктів, вулиць та часу перерви в електропостачанні. 

Сьогодні регульовані графіки аварійних відключень погоджені Державною енергетичною інспекцією, Антикризовим енергетичним штабом Львівської області та районними державними адміністраціями Львівщини, окрім адміністрацій Червонограда та Самбора.  Львівська міська рада на чолі з головою міста Андрієм Садовим відмовилась погоджувати регульовані графіки аварійних вимкнень по місту Львову. 

Наголошуємо! Об’єднана енергетична система України працює як ЗБАЛАНСОВАНИЙ ЄДИНИЙ МЕХАНІЗМ, а електричні мережі Львівщини є НЕВІД’ЄМНОЮ СКЛАДОВОЮ ЕНЕРГО-СИСТЕМИ УКРАЇНИ І ВІДОКРЕМИТИ ЇХ НЕМОЖЛИВО.   

Всі дії ПАТ «Львівобленерго» на виконання спеціальних розпоряджень Державного підприємства НЕК «Укренерго» для забезпечення збалансованої цілісної роботи  Об’єднаної енергетичної системи України здійснюються згідно з чинним законодавством України. 

Розбалансування цілісної роботи Об’єднаної енергетичної системи України є недопустимим, так як може призвести до важких економічних та соціально-криміногенних наслідків для всієї України та Львівщини в тому числі».

Що ж, будемо сподіватися, що після повідомлення «Львівобленерго» про те, що воно вже «розробило регульовані графіки аварійних відключень», ми отримаємо від нього й інформацію про дати й години, впродовж яких будемо позбавленні струму.

Як інформував «ЩЛ», раніше «Львівобленерго» попередило сьогодні: «16 грудня вчергове введено в дію графіки аварійних відключень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів