«Львівобленерго» назвало вулиці, на яких не буде сьогодні струму

13:31 8 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

Як повідомили в понеділок у відділі корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго» сьогодні, 8 грудня, за розпорядженням диспетчера центральної диспетчерської служби Західної енергосистеми Державного підприємства НЕК «Укренерго», о 10:11 введено в дію графіки аварійних відключень (ГАВ) на Львівщині сумарною потужністю 96 мегават (МВт).

У прес-службі (відділі корпоративних зв’язків) ПАТ «Львівобленерго» повідомили в понеділок, що сьогодні, 8 грудня, за розпорядженням диспетчера центральної диспетчерської служби Західної енергосистеми Державного підприємства НЕК «Укренерго», о 10:11 введено в дію графіки аварійних відключень (ГАВ) на Львівщині сумарною потужністю 96 мегават (МВт). Зокрема графіками аварійних вимкнень охоплені у Львові проспект В’ячеслава Чорновола й мікрорайон Левандівка, а також вулиці:

Богдана Хмельницького,

Топольна,

Грінченка,

Гетьмана Івана Мазепи,

Жовківська,

Петра Панча,

Варшавська,

Замарстинівська,

Щурата,

Володимира Великого,

Кульпарківська,

Любінська,

Княгині Ольги,

Стрийська,

Івана Франка,

Панаса Мирного,

Городоцька,

Окружна

та прилеглі до них; 

У прес-службі (відділі корпоративних зв’язків) ПАТ «Львівобленерго» додають:

«У Львівській області ГАВ введено у Городоцькому,  Жовківському, Золочівському, Кам’янка-Бузькому, Мостиському, Радехівському, Пустомитівському, Самбірському, Сокальському, Яворівському, Бродівському, Буському, Жидачівському, Миколаївському, Перемишлянському районах та в м. Червонограді.

Шановні споживачі!

Якщо у Вас виникли проблеми чи питання, пов’язані з електропостачанням, звертайтесь до Кол-центру ПАТ «Львівобленерго» – 0-800-50-15-68, який працює в цілодобовому режимі і куди надходить вся інформація про ситуацію в електромережі Львівщини.

Всі телефонні дзвінки безкоштовні».

Про це повідомляється в понеділок на сайті прес-служби (відділу корпоративних зв’язків) ПАТ «Львівобленерго» додають:

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів