«Львівобленерго» досі не повернуло струм «Бориславводоканалу», який заборгував 1,5 млн. грн

10:10 5 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: antratsit.net

Як повідомили в четвер в прес-службі облдержадміністрації, «через заборгованість «Бориславводоканалу» за спожиту електроенергію у розмірі 1,5 млн. грн перед ПАТ «Львівобленерго» був знеструмлений водозабір «Рибник», внаслідок чого тимчасово припинено централізоване водопостачання абонентів м. Борислава та смт Східниця».

У прес-службі Львівської обласної державної адміністрації повідомили сьогодні, 5 березня:

«24 лютого о 16:30 гчерез заборгованість КП «Бориславводоканал» за спожиту електроенергію у розмірі 1,5 млн. грн перед ПАТ «Львівобленерго» був знеструмлений водозабір «Рибник», внаслідок чого тимчасово припинено централізоване водопостачання абонентів м. Борислава та смт Східниця Бориславської МР (близько 13 000 споживачів). Підвіз питної води для населення проводиться за графіком, для чого залучено дві автоцистерни від КП «ЕКО-МІСТО” та КП «Бориславводоканал».

Всього підвезене 279,5 м3 питної води (4 березня підвезене 27,5 м3). Станом на 06:00 год. 5 березня питання погашення заборгованості та відновлення електропостачання водозабору «Рибник» не вирішено, централізоване водопостачання абонентів не відновлено».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів