«Львівоблавтодор» спростував закиди про відсутність знаків

14:40 15 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.ukravtodor.gov.ua

У п’ятницю, 15 листопада, на транспортній розв’язці на автомобільній дорозі Н-09 Мукачеве – Рахів – Бородчани – Івано-Франківськ – Рогатин – Бібрка – Львів у селі Пасіки-Зубрицькі трапилася дорожньо-транспортна пригода за участі двох транспортних засобів, один з яких – маршрутний.

Про це повідомила в п’ятницю, 15 листопада, Служба автомобільних доріг у Львівській області, де також розповіли, що в соціальних мережах з‘явилося багато коментарів щодо відсутності дорожніх знаків та освітлення на зазначеній розв’язці. Відтак, у «Львівоблавтодорі» запевнили, що «всі необхідні дорожні знаки на транспортній розв’язці автомобільних доріг загального користування державного значення М-06 «Київ – Чоп» та Н-09 «Мукачеве – Рахів – Бородчани – Івано-Франківськ – Рогатин – Бібрка – Львів влаштовані».

У «Львівоблавтодор» також наполягають, що «причиною ДТП, в першу чергу, є недотримання правил дорожнього руху, зокрема, швидкісного режиму». Особливо, це стосується водіїв тих транспортних засобів, де у салоні знаходяться багато дітей.

Як інформував «ЩЛ», на Львівщині «залатали» частину дороги «Нагірне-Добромиль».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів