«Львівелектротранс» обіцяє продовжити тролейбусний маршрут №13 до проспекту Свободи в квітні

11:32 17 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: gazeta.lviv.ua

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, роботи з продовження тролейбусної лінії до проспекту Свободи будуть закінчені до квітня.

У прес-службі ЛМР повідомили у вівторок «Щоденному Львову», що, за словами начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктора Щира, роботи з продовження тролейбусної лінії до проспекту Свободи будуть закінчені до квітня. Він також зазначив:

«Роботи тривають. Чекаємо прийняття бюджету розвитку і наше ЛКП «Львівелектротранс» отримає кошти на продовження маршруту. До квітня ми маємо закінчити роботи, якщо буде фінансування.Зараз «Львівелектротранс» виконує роботи за власні кошти. Загалом, потрібно ще близько 500 тис. грн».

Натомість головний інженер ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Ковалів повідомив, що вже встановлено відповідні опори, а зараз встановлюють розтяжки.

У прес-службі ЛМР також нагадали, що тролейбус №13 курсуватиме проспектом Свободи до вулиці Гнатюка, далі повертатиме наліво та їхатиме по іншому боці проспекту Свободи до площі Різні й проспектом Чорновола. Зараз кінцева зупинка тролейбуса №13 – на вулиці Зерновій.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів