«Львівелектротранс» обіцяє повернути наступного тижня трамвай № 6 на його основний напрямок

11:00 10 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: wikipedia.org

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, в ЛКП зазначили: «Роботи повинні бути завершені до 15 жовтня, але ми бачимо реальну можливість встигнути до понеділка, 13 жовтня».

У прес-службі міської ради запевнили сьогодні, 10 жовтня, «Щоденний Львів», що трамвайний маршрут № 6 повернеться на свій основний напрямок з наступного тижня. У повідомленні також конкретизують: 

«На численні прохання львів’ян, за дорученням міського голови Львова, ЛКП «Львівелектротранс» проводить роботи для повернення трамвайного маршруту №6 до стаціонарного режиму роботи. Директор ЛКП «Львівелектротранс». Сергій Васільєв зазначає з цього приводу:

«Роботи повинні бути завершені до 15 жовтня, але ми бачимо реальну можливість встигнути до понеділка, 13 жовтня. Наші робітники працюють фактично цілодобово: вдень заготовляють розтяжки, а вночі проводять їх монтаж. При таких темпах дійсно можливо встигнути раніше, однак не слід забувати, що безпека руху та наших пасажирів – це найосновніше завдання. Тому при тестуванні у вихідні ми знатимемо остаточно день відновлення маршруту. Зрештою, головне, щоб маршрут, який так потрібен нашим пасажирам, був нарешті відновлений». 

У прес-службі міської ради також нагадали, що зараз трамвай №6 від центру курсує до вулиці Торф’яної (проміжні зупинки – на вулиці Гайдамацька і Городницькій та біля фабрики «Динамо»). При відновленні маршруту у тому ж напрямку трамваї повернуться на зупинки: Станція «Підзамче» – вулиця Остряниці – вулиця Промислова – вулиця Волинська – трамвайне депо – на вимогу – фабрика «Світанок» – вулиця Городницька – вулиця Миколайчука.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів