«Львівавтодор» відновив роботу інформаційних табло на трамвайних зупинках

13:10 4 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: 032.ua

Начальник відділу оперативного реагування комунального підприємства визнав: «З 24 табло працюють 18, не працюють шість».

У відділі оперативного реагування комунального підприємства «Львівавтодор» повідомили сьогодні, 4 липня: «Інформаційні табло на зупинках електротранспорту у Львові, на яких відображається інформація про час приїзду трамвая на певну зупинку, відновили роботу з 30 червня. Табло не працювали через постійну зміну графіків трамваїв».

Начальник відділу оперативного реагування ЛКП «Львівавтодор» Микола Жолубович конкретизував: «На сьогодні система в загальному працює добре. З 24 табло працюють 18, не працюють шість. Не працюючі табло – це табло розміщені на вулицях Личаківській і Чернівецькій, де зараз тривають ремонтні роботи і, відповідно, трамваї не курсують на цих вулицях».

«Проблеми у роботі табло виникають, в основному з двох причин. Перша причина – не відображається коректно інформація про прибуття транспорту через відсутність GPS-сигналу. Друга причина – зміни графіку руху трамваїв чи зміна кількості вагонів на маршруті», – пояснив Микола Жолубович

«Саме відтоді, коли трамвай №2 почав курсувати на Сихів інформаційні табло перестали нормально функціонувати. Також змінювалися маршрути й інших трамваїв. Тож через відсутність чіткого графіку трамвайних маршрутів та через їхню зміну табло не могли працювати стабільно», – додав начальник відділу оперативного реагування «Львівавтодору».

Про це повідомили сьогодні, 4 липня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів