Львів прибирають від снігу 144 одиниці техніки, – ЛМР

16:48 15 листопада 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Труднощі з очищенням тротуарів у міськраді пояснили браком двірників.

Як поінформував у вівторок директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Сергій Бабак, снігоприбиральна техніка продовжує працювати в цілодобовому режимі. За його словами, одночасно на території міста працюють 100-120 спецмашин.

Про це повідомили сьогодні, 15 листопада, в прес-службі міськради, де також запевнили: «Після очистки магістральних шляхів, комунальники взялись за міжквакртальні дороги та дворові території. Є труднощі з очищенням тротуарів, оскільки не вистачає двірників. Також не сприяє цьому перепад температур».

А Сергій Бабак зазначив: «Магістральні лінії були почищені ще в неділю і першу половину дня понеділка. Зараз ми продовжуємо чистити міжквартальні дороги і переходимо до чистки дворів. Є поки що проблеми з тротуарним очищенням: не вистачає двірників, це фізична робота, вона тяжка. І враховуючи перепад температури, вже кригою взялося. Тому є така затримка».

Директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР наголосив, що снігоприбиральна техніка продовжує працювати у цілодобовому режимі. Він також конкретизував6 «Наявно 144 одиниці техніки. Це різного формату: відвали, самоскиди, машини чистки тротуарів. В нормальному режимі працює від 100 до 120 машин. Інші заправляються або мають якісь незначні пошкодження і вийдуть на маршрут, коли це буде усунено. Техніка працює цілодобово».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів