Львів патрулювали вночі 428 активістів його охорони й 136 міліціонери

10:06 5 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: varta.com.ua

Їм допомагали 52 автопатрульні екіпажі та 11 велосипедних груп.

Заступник голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля повідомив сьогодні, 5 березня, прес-службі міської ради: «В районі ніч пройшла спокійно. Неординарних випадків не зафіксовано. До патрулювання було залучено 67 людей, зокрема 18 міліціонерів. Працювала одна велогрупа, 4 машини». 

За інформацією голови Залізничної районної адміністрації Ірини Гримак, «вночі в районі також не зафіксували неординарних ситуацій». У Сихівському районі ніч також пройшла спокійно.

Там на патрулювання вийшли 45 мешканців, це найменше за увесь час роботи охорони міста. Голова Сихівської районної адміністрації Ірина Маруняк додає: «Проте сьогодні до патрулювання долучаться і комунальні підприємства. У нас повністю відновив роботу райвідділ міліції, і мешканці у неординарних випадках звертаються тепер на гарячу лінію 102. Довіра до міліціонерів відновлюється. Сьогодні вночі працювало 3 партульно-постові служби правоохоронців та 17 міліціонерів у штатському. З неординарних ситуацій була лише суперечка у тролейбусі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів