Львів патрулювали вночі близько тисячі його мешканців

10:10 28 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: lviv.ukraineinfo.net

А зокрема, як повідомляє в п’ятницю прес-служба міської ради, – 144 міліціонери.

Місто Львів продовжують патрулювати активні мешканці. Долучаються також велосипедисти та автомобілісти. У частині районів міста вже відновлено роботу міліції та ДАІ.

Заступник голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля розповів: «Вночі зафіксовано 12 звернень у правоохоронні органи, три з них – криміногенного характеру. Йдеться про спроби крадіжок та пограбування. На усі виклики виїжджали працівники ДАІ та міліція. Загалом ситуація спокійна». 

Загалом до забезпечення порядку у Львові було залучено близько 1 тис. людей, з них 144 працівники міліції. Окрім того, місто патрулювали 79 автомобілів, 64 велосипедисти. 

Ними було виявлено чотири випадки продажу алкоголю, три п’яні особи, скупчення молоді з розпиванням спиртних напоїв і дві бійки та знайдено автомобіль, викрадений у Франківському районі. А в його адміністрації повідомили: адміністрації. «За минулу ніч у Франківському районі під час патрулювання були деякі випадки правопорушень, серед яких було виявлено п‘яну компанію, яка влаштувала бійку, порушників заспокоїла бригада автопатруля, також мобільна група переслідувала автомобіль Лексус, пасажири якого ймовірно мали зброю, наздогнати правопорушників не вдалось, міліція розслідує цей випадок. Загалом ніч в районі пройшла без надзвичайних ситуацій».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів